Bij bierbrouwerij Us Heit wordt niet alleen bier gebrouwen, maar ook whisky gedestilleerd en likeur gemaakt. Een ambachtelijk proces, dat plaatsvindt in samenwerking met lokale leveranciers. Het bijzondere aan Us Heit is dat het productieproces zodanig is ingericht, dat het proces van akkerbouwer tot consument in handen van de brouwerij is. Eigenaar Aart van der Linde en medewerker Ester van der Velde nemen ons op donderdagavond 15 februari mee in hun ambacht en de prachtige geschiedenis van deze bijzondere locatie. Kom langs, proef en ontdek dat Us Heit werkt met een heleboel aandacht voor mens, natuur en product.
Programma 15 februari:
16.30 – 17.00: Ontvangst met een borrelhapje en een drankje. Start rondleiding van 45 minuten door de brouwerij met de eerste groep (max. 32 mensen).
17.45: Start rondleiding tweede groep. Eerste groep heeft de mogelijkheid tot netwerken en het drinken van een door Us Heit gebrouwen drankje.
18.30: Vertrek richting hotel restaurant de Wijnberg (op loopafstand) voor een driegangendiner. www.wijnbergbolsward.nl
19.00: Driegangendiner bij de Wijberg in Bolsward (Marktplein 5) met speciaal bereide gerechten met streekproducten (onder andere met bier een beerenburg).
21.00: Afsluiting
Het adres is:
Us Heit
Snekerstraat 43
8701XC Bolsward
Parkeren:
Parkeren kan op het terrein van Us Heit en in de omliggende straten. Ook zijn er volop parkeermogelijkheden op het Plein 1455 in Bolsward.
Wees er snel bij, want dit wordt een boeiende avond!
LET OP! Je moet wel eerst ingelogd (rechts boven op ‘login’ klikken) zijn om je voor een activiteit aan te melden.